3 tips til din tinder date

Skal du på din første tinder date? Så får du her tre tips til din første tinder date. Husk på at tinder er startet som et sted hvor man egentlig ikke mødtes for at date men blot have masser af god sex sammen og så ellers ikke skulle ses mere. I dag bruger mange dog tinder som en normal datingplatform, du kan derfor ikke være helt sikker på din dates motivationer bag jeres møde.

Ryd op i din lejlighed inden

For en sikkerheds skyld – ryd op og gør rent i din lejlighed. Det er ikke fedt at vågne op i en fremmed seng og der så er vildt rodet og snavset over det hele. Vil du være en ekstra god date, så sørg også for at have lidt morgenmad parat, hvis nu i ender med at tilbringe natten sammen. Det er aldrig dumt at være på forkant på den måde, det er mere irriterende ikke at være det. Så når du skal på dine første tinder date, er det altså ikke kun dig selv, du skal gøre i stand – men også din lejlighed.

Husk det stadig er en date selvom det er en tinder date

Husk også på at hvis i har aftalt at i skal på en traditionel (tinder) date sammen, så er det stadig en date. Har du svært ved at finde på gode emner at tale om når du er på date? Så er der masser af inspiration at hente hos https://ballademageren.dk/.

 Selvom det er tinder i har mødtes på online, kan du ikke forvente og vide med sikkerhed at i ender med at tilbringe natten sammen. Gå derfor ikke skuffet derfra, hvis du ikke går hjem med din date, selvom det er en tinder date. Gå derimod helhjertet ind til daten. Der er faktisk flere og flere, der ender med at finde deres livs kærlighed på tinder. Måske du er heldig at gøre det samme. Vær derfor høflig og imødekommende på jeres date og vær oprigtig interesseret i din date og ikke kun i at i måske skal have sex sammen.

Lav noget aktivt sammen

Du kan vælge at inviterer din tinder date med på en aktiv date. Specielt hvis du er interesseret i at se hvilken form din date er i. Der er også flere ting i kan lave sammen, hvor man skal have tætsiddende tøj på. Her får du en ekstra god mulighed for at se nærmere på din dates krop i stramt tøj. Tager du for eksempel din date med ud og klatre, så er der også god mulighed for at du kan se lidt nærmere på din date, inden I måske tager hjem sammen. Derudover er det ofte en god icebreaker at lave noget aktivt sammen hvor i ikke nødvendigvis skal sidde og snakke sammen konstant. Der er også god mulighed for at få masser af gode grin sammen. Selvom I ikke tager hjem sammen, kan du stadig have haft en rigtig sjov dag, fremfor hvis I blot tager ud for at spise mad sammen.

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *