Apple

De fleste i dag bruger internettet til alle aspekter af deres hverdag. Det sætter et stort pres på den sikkerhed, som det kræver at bevæge sig rundt på nettet. Tidligere kunne man meget nemt blive hacket og folk kunne nemt få fat i ens passwords. Det bliver dog sværere og sværere for folk at gøre dette, hvilket især skyldes 2 steps godkendelse. Blandt andet er denne type login noget, som bruges af Apple, der på mange måder også er first movers inden for nye og smarte ting i elektronikverdenen.

Apple skaber sikkert login med 2 steps godkendelse

Hvis der er noget, som er vigtigt når det kommer til ens online tilstedeværelse så er det at være sikker og have sine informationer på en forsvarlig måde, der gør, at ikke alle har adgang til dem. Det giver af og til store udfordringer for dem, som opbevarer informationerne. De skal nemlig have styr på hvem de giver folks informationer til, hvor mange de giver, og hvad der bliver gjort af dem efterfølgende.

Derfor er der mange tech giganter, der er begyndt at gøre meget ud af, at der ikke kan logges på profiler med mindre det er den rigtige person, der logger på. Blandt andet har Apple gjort det muligt, at man logger på med 2 steps godkendelse. For nogle vil dette være totrinsgodkendelse, og det er en god måde at holde logins private på. For det første har Apple med denne 2 steps godkendelse sørget for, at man udelukkende kan logge på sin konto med enheder, som man på forhånd har godkendt. Du skal dermed sørge for, at du i god tid får godkendt både din iPhone, din Mac-computer og din iPad. Du skal logge på en ny enhed på en særlig måde første gang du logger på. Du skal både angive adgangskoden, som du har valgt, samt en sekscifret kode. Det gør det sikkert for dig at logge ind på dine Apple-devices.

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *