Bliv klar til det kommende folketingsvalg!

Hvis du har prøvet at stemme et par gange, det kan både være til kommunal, europaparlament eller folketingsvalgt, så kender du også det, at man har glemt at sætte sig ind i partiernes politiske retning og kandidaterne og er helt blank i stemmeboksen. Hvis du kender dette, så kan det være en god ide at sætte sig lidt ind i i valget ig od tid, inden du skal ned til stemmeurnerne den første november. Det kan man heldigvis nemt gøre ved at læse op pp partiernes politik på forhånd, eller endnu nemmere ved at tage en kandidattest eller to, inden man skal ned og stemme. Måske endda i god tid, så man har tid til at overveje om man er enig med den foreslåede kandidat. 

Sådan finder du nemmest den kandidat du er mest enig med 

i disse digitale tider er det heldigvis både nemt og hurtigt at finde en kandidat man er enig med. Man kan online finde et hav af kandidattest, som man hurtigt kan tage. En kandidattest fungerer ved at, man bliver præsenteret for en række forskellige politiske spørgsmål, som man svarer på ud fra sin overbevisning. Typisk er det et scenarie, som man skal svare på om man er enig eller uenig med. Når man har svaret på alle spørgsmålene præsenterer testen dig for en folketingskandidat , som passer på din politiske overbevisning. Typisk vil du endda blive præsenteret for flere, så du kan vælge nogle forskellige og undersøge nærmere hvem af dem du er mest enig med.

Det kan også være du har nogle principper når det kommer til dit valg, eksempelvis at du helst vil stemme på en kvinde, og derfor vælger den kvindelige af to kandidater. Der er ingen rigtige og forkerte svar når det kommer til folketingsvalg og hvem man skal stemme på, blot at man skal stemme ud fra sin egen overbevisning. 

Stem lokalt hvis du kan 

hvis du er fra en mindre by eller en forstad, så kan det være en god ide at stemme på en af dine lokale politikere. Selvfølgelig skal du ikke gå på kompromis med dit politiske standpunkt, men hvis der er en politiker i dit lokalområde, som stiller op fra et parti du er enig med kan det være en god ide at stemme på dem. Der er nemlig stor chance for, at denne politiker vil kæmpe for sit område, og gøre noget godt for dig og din hjemby. På den måde hjælper du også din hjemstavn. 

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *