Brug hosting til at fremvise din virksomhed

Hvis du er indehaver af en lille, lokal virksomhed men som ønsker at træde ind på det mere regionale eller nationale marked, vil du være nødt til at begynde at tænke digitalt. Internettet er et sted hvor mange virksomheder bliver reklameret rundt, man kan lave sider på de sociale medier hvor man både viser hvad virksomheden står for og hvilket godt miljø man har sig.

At gøre sig synlig uden at spamme på de sociale medier alene, er smart fordi mange har tendens til at sidde med deres mobiler i toget, mens de venter på bussen, hvis de keder sig til en familiefest eller lignende. Der er også noget billig reklame at hente, da ens venner og familie selvfølgelig ønsker en en hvis succes og deler derfor gerne opslag der kommer fra din virksomhedsside.

Host en hjemmeside

Problemet med at bare at bruge de sociale medier er for det første er at du vil være ligesom et navn i en klassisk telefonbog, men også at opsætningen ikke nødvendigvis er lige let at finde ud af for hver mand. Mens du måske stadig værdsætter kontakten med kunderne en til en som du er vant til det fra lokalsamfundet, vil det være en helt anderledes kontakt på nettet.

Men det gode ved at benytte billig webhosting, er at du kan lave nogle simple opsætninger som enhver vil kunne forstå. Et par faner; en med hvad I kan tilbyde, en med hvem I er og jeres baggrund herfor, og til sidst en fane med kontaktoplysninger samt mulige kommentarer eller anmeldelser så den næste der skal ind og lære om jeres virksomhed både kan se hvem I er, hvad I sælger og hvordan folk oplever jer.

Gør det personligt

Særligt måske at vise hvilke former for mennesker I er, kan bringe meget med sig når det kommer til at tiltrække kunder på afstand. Får man et billede af at I både gør jeres bedste for at have kompetente medarbejdere som I hjælper til at udvikle sig, men også at det er nogle der vil møde kunderne med smil og varme.

Her kan man for at vise både personligheden og udviklingen have et billede på både hjemmeside og de sociale medier hvor man viser personalet tage førsteshjælpskursus kørekort, så de vil være til ekstra hjælp når de transportere varer rundt i landet såvel som når de bare færdes rundt i virksomheden.

Det er to meget simple måde både at gøre sig attraktiv på de sociale medie, men også få et professionelt look ved netop også at hoste en selvstændig hjemmeside der alene ved sin eksistens viser at I forventer at blive taget seriøst uanset hvilke finurlige og humørfulde indslag der vil være at finde på de sociale medier om jer, for man skal lige så meget huske at det siger noget om virksomheden hvor man er til at få fat på, og hvor vedholdende man er omkring sit foretagende.

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *