Bygselvviden.dk

Mange kalder sig Gør-Det-Selv mand, og det har de ganske fortjent. Men kan der komme flere i gruppen hvis man nu fandt ud af det ikke var så svært at være Gør-Det-Selv mand? Det vil jeg prøve at opfordre til i denne artikel.

En Gør-Det-Selv mand er jo en selvudråbt titel man har taget på sig. Der er jo ikke nogen steder det er defineret hvad en Gør-Det-Selv mand skal kunne få et tage den titel til sig. Nogle nærmer sig vel et niveau hvor man kunne kalde den professionelle, og andre mener de er Gør-Det-Selv mand fordi de har slået græsplænen en gang eller to. Men begge ender af skalaen kan jo kaldes for Gør-Det-Selv mand.

Jeg drister mig nu til at sige at der skal lidt mere til for at man kan kalde sig for den titel. Og det gør jeg for at få nogle flere ud af busken, som måske afholder sig fra at lave større projekter selv, fordi de er bange for ikke at kunne finde ud af det. En Gør-Det-Selv mand kommer rigtig langt med det rigtige værktøj, og forståelsen for brugen af det. Dernæst kommer så den viden man samler op gennem de projekter man laver. Tit så er det en know how viden der bliver overbragt fra mand til mand. Skulle man løbe ind i problemer med at finde ud af hvordan man gør, så er der stort set altid hjælp at hente på nettet. Der findes rigtig mange Gør-Det-Selv sites.

Det er 2 knægte der både har testet en masse værktøj og også giver dig råd med på vejen til hvilke maskiner du bør købe. De har også lavet en masse projekter, som de har beskrevet og lavet skitser til, så du nemt kan følge disse beskrivelser og lave projektet selv. Det er bestemt et besøg værd at kigge forbi deres side, og skulle de ikke have lavet et projekt som ligner det du vil lave, så tager de gerne fat på sådan et projekt. Sitet er gratis at benytte hvilket også spiller en rolle, da mange andre sites kræver betaling for deres beskrivelser.

Nogle Gør-Det-Selv mænd, ved ofte ikke nok om det projekt de går i gang med. Ikke fordi de ikke kan finde ud af at save eller slå søm i, eller noget helt tredje, men mere det at man måske ikke laver det helt korrekt efter bygningsreglementet, og så er det at det kan blive hulens dyrt at at få lavet det om, så derfor så gør dig selv den tjeneste inden du går i gang med dit projekt, at tjekke op på nettet hvis der er nogle ting du er i tvivl om. Finder du de rigtige sites, så er der massere af hjælp at hente til mange forskelligartede projekter. Både hvad angår udførelsen, men også hvilke værktøjer der skal bruges.

Man skal ikke gøre titlen som Gør-Det-Selv mand svære end det er. Det er bare vigtigt at være godt forberedt, så kan alle være med. Forberedelse er begyndelsen på et godt slutprodukt.

Besøg hjemmesiden her.

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *