Derfor er epoxygulvet et stensikkert valg til erhverv

For mange personer kan det være svært at træffe valget om, hvilket gulv de skal have lagt i deres virksomhed. Det skyldes, at det skal være et gulv, som lever op til flere krav. Det skal helst være pænt, så det passer ind i rammerne, det skal helst være nemt at rengøre og holde vedlige, det skal helst være slidstærkt og så må det meget gerne være en billig løsning. Men findes et sådant gulv overhovedet? Svaret er ja! Det kaldes et epoxygulv.

Styrke og gode rengøringsmuligheder

En af de helt store fordele ved et epoxygulv, er dets store slidstyrke! Epoxy lægges typisk oven på et eksisterende betongulv, hvor det herefter hærder og danner en utrolig stærk overflade. Overfladen kan klare stød, skridt fra de mange medarbejdere og trykket fra tunge maskiner.

Fordi gulvet bliver lagt ud i ét, er der desuden slet ingen riller eller samlinger. Det gør det betydeligt nemmere at vaske og vedligeholde gulvet, fordi der ikke er de her notorisk kendte gemmesteder, hvor snavset lettere ville kunne binde sig – og også give misfarvninger på sigt.

Af samme årsag er gulvet naturligvis velegnet til de miljøer, hvor der er skarpe krav til hygiejnen. Det kunne f.eks. være i medicinalindustrien eller blande virksomheder, der producerer fødevarer.

Et billigt gulv?

Epoxygulvet er naturligvis ikke et discountgulv! Men det er relativt billigt sammenlignet med andre gulvtyper! Derfor er der i virkeligheden tale om et sandt value for money tilbud, hvor man får utrolig mange fordele med i handlen.

Hvis man vil investere en smule mere, kan man tilmed få lagt gulvet, så der er et større element af skridsikkerhed eller en blødere belægning – hvilket er perfekt til steder, hvor medarbejderne skal tage mange skridt i løbet af dagen.

Fås i flere design

Et epoxygulv fås i neutrale farver, men kan også lægges med mere fokus på farvenuancer og design. Dette kan være væsentligt, hvis firmaet f.eks. ønsker at indtænke deres logo-farver eller tilsvarende ind i designet.

Der er mange muligheder, hvorfor vi anbefaler at tale med en fagmand om designet. Det kan du f.eks. gøre på https://epoxy-design.dk/, hvor de er specialister i gulvløsninger til industrien, men også designgulve for den private forbruger.

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *