Det skal du huske til et babyshower

Det skal du huske til et babyshower

Der er mange piger, som forventer, at deres veninder eller kæreste arrangerer et babyshower, når de er gravide. Derfor er det en god idé at være forberedt på, hvad man skal huske, hvis man skulle ske at stå i denne situation selv. I dette indlæg kommer vi ind på netop dette, og giver dig nogle fifs med på vejen, så du ikke ender med at arrangere et babyshower, som ikke bliver som ønsket for den gravide.

Inviter alle i god tid

Det er altid en god idé at invitere gæsterne i god tid. Det er det fordi, man på den måde kan sikre sig, at alle kan den dag man ønsker at holde det. Derudover kan man arrangere en location tidligt, så man ikke står sent og skal igennem problemer på dette område.

Når du inviterer folk, så er det en god idé at lave et flot babyshower kort, som du sender ud til dem der skal med. Det gør invitationen lidt speciel, og viser, at du har tænkt over tingende.

Sørg for flot pynt

Det er ikke et rigtigt babyshower, hvis man ikke har en masse flot pynt. Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at der er bestilt pynt, som passer til den baby der kommer. Hvis du kender kønnet på baby, så er det eksempelvis en god idé at købe det i farver, som passer til det køn barnet bliver.

Skal du arrangere et babyshower for tvillinger, hvor der både er en dreng og en pige, så kan du mikse udsmykningen på en måde, så det rammer begge køn.

Husk blomster

Der er mange, som ikke tænker over, at den gravide vil blive glad for blomster, selvom det er en fest til ære for babyen der er på vej. Vi mener dog, at man altid skal huske blomster, så man kan vise, at man ser frem til, at der kommer en baby til verden, og at man er glad for hende der er gravid. Når du køber blomster, så koordiner gerne med andre, så I ikke kommer med samme buket.

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *