Dropbox.com

På grund af en øget onlinesikkerhed indførte google for noget tid siden to-faktor godkendelsen. Det har medgjort, at du ikke længere blot skal skrive dit password, men du skal have et password plus noget andet for at godkendes til at indtræde på din dropbox. Dette er en mulighed at benytte, som google har givet, og skal derfor slås til, hvis man ønsker at benytte det. Det du skal gøre er at logge ind på din dropbox og gå op i højre hjørne, klikke på dit navn og vælge settings. Så skulle du gerne kunne finde security og her burde du gerne kunne finde to-faktor godkendelsen, som du kan slå til. Bemærk at alt dette kan stå på engelsk.

Hvad er Dropbox?

Dropbox er en online lagerservice som blev lanceret tilbage i 2008. Dropbox gør det muligt uanset, om du benytter Windows, Apple, android eller noget helt fjerde at ”droppe” eller gemme enhver fil i en mappe, som synkroniseres til internettet der medføre at enhver som får adgang til denne mappe får adgang til alle de gemte filer. Det vil altså sige at du kan få adgang til alle disse filer på enhver computer, telefon eller smartphone.

DropBox – virksomhed og privat

Du kan med fordel benytte DropBox uanset om det er til en virksomhed eller privat. En virksomhed kan let dele filer med hinanden internt i medarbejdet holdet og med eksterne virksomheder ved hjælp af DropBox smarte delingsfunktioner. Private kan med fordel benytte DropBox til at gemme og tilgå filer på enhver platform. Derudover er det smart at gemme filerne i DropBox, hvis din computer skulle gå i stykker, således at du kan tilgå filerne via en anden computer, så de ikke er forsvundet for altid. Virksomheder kan med fordel tilkøbe mere plads i deres DropBox mapper.

Besøg hjemmesiden her

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *