Elsker dine børn også at være med til madlavning i køkkenet?

Mange børn er nysgerrige på at være med i køkkenet, når der laves mad og ofte gør de tingene de ser efter – det gør mine børn ihvertfald. Derfor synes jeg, at de skulle have glæde af et legekøkken, hvor de kan lege, at de laver mad til hinanden og os – de er tvillinger og leger utroligt meget med hinanden, derfor tænkte jeg, at et legekøkken ville være et hit. 

Derfor gik jeg på opdagelse hos Loukrudt.dk, hvor jeg køber stort set alt børnetilbehør. 

Her fandt jeg det fineste legekøkken fra MaMaMeMo, det er modellen Legekøkken Deluxe med Lys og Lyd, og jeg var så heldig at finde den med rabat. Legekøkkenet har både lys og lyd, som i et rigtigt køkken. Derudover er der en ovn, en køkkenvask, kogeplade og emhætte og en lille skuffe til køkkentilbehør. Jeg synes også, at det har en super fin størrelse, det måler 50 cm i bordhøjde, og der er mulighed for at forlænge med 6 cm. Derudover er målene 70 x 91 x 30 cm. Køkkenet indbyder til, at de kan lege med hinanden, lave mad til deres bamser og dukker og også lave mad til os. Det synes, at det er vildt sjovt nemlig. 

Jeg har valgt at købe stort ind i MaMaMeMo tilbehør, da jeg synes, at det er vildt lækker kvalitet og synes det er så fint, at det er træ frem for plastik. 

Jeg har blandt andet købt forskelligt tilbehør som: skrællekniv, rivejern, køkkenvægt, te stel på bakke, coffee to go kopper, grydelapper og et vaffeljern. Udover tilbehør har jeg også købt en masse forskellige MaMaMeMo legemad – der findes simpelthen så meget fint! 

Her har jeg blandt andet købt (jeg gik lidt shop amok): frugtstænger, spegepølse, halve tomater, løg, rødkål, kartofler, gulerødder, vindruer, agurk, marmelade, mælk, æg og et skærebræt med kød. 

Jeg har efterfølgende set, at man også kan få en opvaskemaskine og et køleskab, det tror jeg faktisk, at jeg vil erhverve mig til dem inden længe. Der er nemlig plads til det, og de er simpelthen så vilde med at lege med det. Og hvem ved, måske det træner dem i at tømme opvasker til de bliver lidt ældre. Man har vel lov at håbe…

 

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *