En betalingsmetode der er både sikker og giver luft i din økonomi

Hvis du ind i mellem har brug for at skubbe nogle betalinger, så kan det her være det rette for dig. 

Nogle måneder er hårdere end andre. Derfor kan det være en fordel at kunne skubbe et par betalinger ind imellem. Det kan man også sagtens i banken, hvis du må lave overtræk. Hvis ikke så skal der et forbrugslån til der koster en masse gebyrer og oprettelse. Derfor kan en online afbetalings konto, der fungerer som kassekredit være lidt smartere for dig. 

Når du har denne oprettet kan du samle alle dine køb fra webshops i en afbetaling. Det utrolig nemt og koster ikke mere end det ville at trække over på kontoen. Det gode er også at du kan afdrage det over flere måneder. Således at den næste måned ikke ender med at være for klemt. 

Stort set alle webshops i Danmark tager den slags betalingsmuligheder. Det vil sige du kan købe alt på afbetalingen. varer som tøj, frækt lingeri, sko, elektronik, mad, alufælge og andet til bilen, møbler, hårde hvidevarer ja endda sexlegetøj

Hvordan bruger jeg det system?

Det er utrolig nemt at bruge systemet. Først skal du oprettes, hvilket gøres med nemid og kredit kort. Når det oprettet kan du stort set komme igang med at bruge det omgående.

Det er nok sådan at de shops du plejer at bruge understøtter det. Så det vil sige at du kan handle som du plejer. Du smider de varer du skal bruge i kurven og gør til kassen. Her vælger du den nye måde at betale på. Når det er gjort vil beløbet blive trukket på den nye konto og ikke fra din bank. Alle dine køb ligger nu i et samlet beløb du kan afbetale fælles på. 

Når du logger ind på kontoen kan du så afgøre hvor mange måneder der skal betales retur over. Vælger du 10 måneder. Så deles det op i 10 små bidder der trækkes hver måned på din konto. 

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *