En fælles rejse

Min bror og jeg delte altid drømmen om at blive dygtige projektledere. Siden vores første skridt ind i arbejdslivet, havde vi begge set op til denne rolle som et mål at stræbe efter. Da vi hørte om Mentorix.dk PRINCE2 Foundation forløb, var det som om, drømmen blev til virkelighed.

Fra den allerførste dag på Mentorix blev vi mødt med professionel undervisning og et engageret undervisningsteam. Der var en følelse af samhørighed i lokalet, som gjorde hele læringsoplevelsen fantastisk. Mentorix formåede at gøre et komplekst emne som projektledelse tilgængeligt og spændende.

At tage forløbet sammen med min bror var en ekstra bonus. Vi kunne dele denne rejse, støtte hinanden og dele vores perspektiver. Vores forskellige styrker og tilgange komplementerede hinanden, hvilket gjorde hele processen berigende og givende.

PRINCE2-metoden blev ikke blot lært, den blev forstået og indlejret i vores tilgang til projekter. Mentorix’s undervisere fokuserede på praktisk anvendelse, hvilket gjorde, at vi ikke blot lærte teori, men også hvordan vi kunne omsætte den til handling.

Det var fascinerende at se, hvordan vores forståelse for projektledelse udviklede sig. Fra at have et grundlæggende kendskab til at kunne tænke strategisk og tage beslutninger baseret på data og mål. Det var som om, at vi begge voksede som fagfolk på rekordtid.

Men det bedste ved det hele var den nye dynamik, der blev skabt mellem min bror og mig. Vi blev ikke blot familiemedlemmer; vi blev professionelle ligemænd, der kunne udfordre og støtte hinanden i vores faglige rejse. Denne oplevelse styrkede vores bånd og gav os en ny måde at dele vores interesser og ambitioner på.

Efter at have afsluttet PRINCE2 Foundation forløbet hos Mentorix står min bror og jeg nu som certificerede projektledere. Denne rejse har ikke kun været uddannelse, det har været en transformation. Vi er dybt taknemmelige for Mentorix’s enestående undervisning og støtte, der har gjort det hele muligt.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *