Få tips og tricks af dine lokale malermester

Ny farve, flottere møbler

Hvis du som mange andre danskere prioriterer din indretning, i form af især smukke designmøbler, så bør du læse med her. Der er nemlig en ting, som mange indretningsfans glemmer, og det er lige det vi vil gå ned i her. Det er rigtig fint at følge med på trends og tendenser, at have de flotteste klassikere og ultramoderne designs, men hvis ens vægge har en trist og falmet glød, så bliver de smukke objekter ikke præsenteret ordentligt, simpelthen. Du bør altså, såfremt du sætter pris på at have et smukt hjem, overveje at få malet dine vægge. Hvor mange år er det siden de sidst blev malet, og er den nuværende farve overhovedet den du ville foretrække hvis du havde valget? Læs mere her!

Alle farver og former samarbejder

Vi ved det godt, at de ting vi sætter sammen, de påvirker hinanden. Et billede på væggen skal passe til sofaen der står under billedet. Størrelsen på fjernsynet skal fungere harmonisk med det møbel det står på. Køkkenets farver skal rime med køkkengulvets farve. Og så videre og så videre. Vi søger sammenhæng, harmoni og enkelte overraskende effekter, når vi designer vores hjem og indretning. Det tager vi for givet, men vi glemmer ofte at tage væggene med i vores overvejelser. Men som tiden går, så falmer også de. Deres farve er ikke den samme som for 5 år siden, og vi vasker ikke en væg. Den står blot og tager tidens tand, og forbliver den baggrund som alle vores andre objekter står op imod.

Ny farve er en revitalisering

Vi kan dog gøre noget ved dette, og det er helt enkelt at få malet væggene. En frisk omgang maling gør underværker for et hjems generelle fremtoning, og det er det absolut bedste man kan gøre, hvis man vil se sine smukke møbler stå skarpt og klart frem. En ny gang maling skaber definition, som forskellen på et gammelt fjernsyn og et HD-fjernsyn. Hvis man har brugt mange penge på design, så er det jo synd at det ikke kommer til sin ret. Når man så skal have malet, så bør man naturligvis vælge en professionel maler, så resultatet står mål med ambitionerne. En middelmådig gør-det-selv indsats er ikke besværet værd. Langt bedre er det at gå direkte til eksperterne, så man ikke spilder og tid eller penge på et dårligt produkt.

En ny start

Det er vitterligt en ny start for et hjem, at få malet væggene. Få ting føles så revolutionerende som det, så det er virkelig penge godt givet ud. Så kan den smukke indretning også i samme ombæring tilpasses til øjeblikket. Det er trods alt meget nemmere at sætte møblerne ideelt, når alt er blevet flyttet ud og man starter fra en frisk. Sådan en ny gang maling holder en del år, før man med fordel kan gøre det igen, så det er ikke en kortsigtet løsning, det er tværtimod en langsigtet investering i den bedste præsentation af din løbende indretningsinitiativer. Det er bare om at komme i gang!

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *