Forkæl dig selv med din helt egen ladestander til elbil

Hvis du ejer en elbil, eller hvis du overvejer at anskaffe dig en elbil, så genkender du helt sikkert bekymringen om, hvor i landet du kan få din næste opladning.

For selvom elbiler efterhånden kan køre længere og længere på en opladning, så ændrer det ikke på, at de en gang i mellem skal oplades, præcis som biler på benzin eller diesel skal tankes. Og det kan for nogle godt være en stressfaktor. Så hvorfor ikke slippe stressen og anskaffe din egen ladestander til elbil?

På den måde slipper du for bekymringen om, hvor du kan få ladt din bil op. Det kan du nemlig let klare hjemme hos dig selv i din egen ladestander. Så behøver du samtidig heller ikke at stå sammen med alle mulige andre elbilejere på landets ladestationer og vente.

Få hjælp af en elektriker

At få din egen ladestander til elbil er faktisk hverken besværligt eller svært. For du behøver nemlig slet ikke at bekymre dig om at installere standeren selv. I stedet kan du finde en dygtig elektriker på for eksempel reel-installation.dk, som let kan klare jobbet for dig. Så er du også sikker på, at din nye ladestander bliver tilsluttet korrekt.

Og uanset hvor god du selv er med en boremaskine, eller hvor meget el, du tidligere har arbejdet med, så anbefales det faktisk, at du får en elektriker til at klare det for dig. Så slipper du også for bekymringen om, hvorvidt det er blevet installeret korrekt, og du kan i stedet bare koncentrere dig om at nyde den frihed, som din helt egen ladestander til elbil giver dig.

Skal du vælge en ladeboks eller en ladestander?

Hvis du har sat dig lidt ind i markedet på forhånd, så ved du helt sikkert allerede, at du faktisk kan vælge mellem to løsninger i dit hjem.

Du kan enten vælge at bestille og få installeret en ladestander eller en såkaldt ladeboks. Ladestanderen kan placeres frit og er derfor en mere fleksibel løsning, da du ikke er afhængig af, at standeren skal placeres i nærheden af en væg.

En ladeboks skal derimod monteres på en fast væg og er derfor et godt valg, hvis du har egen garage eller en husmur, hvor boksen kan sættes fast på. Men har du ikke en garage eller egen husmur, så er en ladestander nok en bedre løsning for dig.

En billigere løsning at lade derhjemme

For langt de fleste elbilejere er det en billigere løsning at kunne oplade bilen, når den holder hjemme. Og derfor er det også den løsning, som de fleste elbilejere allerede har valgt.

Men om du skal investere i din egen ladestander til elbil afhænger meget af dit kørselsmønster og ikke mindst af dit behov for opladning. Hvis det er vigtig for dig altid at have opladt batteriet, når du skal ud på en køretur, så er det nok en meget god idé at kunne lade bilen op hjemmefra. Men hvis du derimod ikke har noget i mod at lade på farten, er det måske ikke helt lige så nødvendigt. Det er en vurdering, du selv må tage.

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *