Giv barnet sit helt eget legeland med et boldbassin på børneværelset

Elsker dit barn også boldrummet i legeland, så er han eller hun nok ikke alene. Det er ofte en af de mest populære aktiviteter i legeland, for både stor og små. Boldbassiner giver anledning til så mange forskellige lege, at det bare bliver ved med at være sjovt. Et boldbassin kan også bruges til helt små børn for at udvikle deres sanser, hvorimod det kan bruges til de lidt større børn når de skal have brændt en masse energi af.

Hos Little Happy kan du finde de skønneste boldbassiner, som er ethvert barns drøm at have på børneværelset. Find dit barns nye boldbassin fra enten Kidkii eller Misioo, så er du helt sikker på at dit barn får et boldbassin af rigtig god kvalitet, og som ikke er skadeligt for dit barn. Der findes de skønneste boldbassiner, så du kan med garanti finde et boldbassin som passer til dit barn.

De bedste boldbassiner finder du her

Hos Little Happy finder du et bredt udvalg af boldbassiner fra Misioo og Kidkii, som er de førende indenfor boldbassiner. Når du køber et boldbassin så er der flere ting du skal være opmærksom på, nemlig først og fremmest at skummet skal holde formen, så du ikke pludselig står med et skævt boldbassin der ikke længere kan bruges. Samtidig skal du være sikker på at stoffet er lavet i gode materialer, så dit barn ikke udsættes for farlig kemi når han eller hun leger i sit boldbassin. Sidst er det vigtigt at undersøge, at boldene ikke er lavet i nogle farlige former for plast. De bedste boldbassiner finder du hos Kidkii og Misioo:

  • Kidkii boldbassin – Et Kidkii boldbassin er et boldbassin, i den højeste kvalitet. Skummet i et Kidkii boldbassin er plantebaseret, da det er produceret af majs. Derfor er skummet også biologisk nedbrydeligt, og er meget skånsomt overfor miljøet. Skummet i Kidkii boldbassiner er STC-fødevare niveau-certificeret og er derfor ikke skadeligt for dit barn. Derudover får du et boldbassin med et OEKO-TEX Certificeret betræk, som er skånsomt for barnets følsomme hud.
  • Misioo boldbassin – Et Misioo boldbassin er også et boldbassin af allerhøjeste kvalitet. Indholdet i et Misioo boldbassin er lavet af blødt og fleksibelt skum, så barnet ikke kommer til skade når han eller hun leger i sit boldbassin. Et Misioo boldbassin lever op til EC standards, EN 1176. Samtidig er et Misioo boldbassin også OEKO-TEX certificeret og helt fri for BPA.

Køb ekstra bolde til dit boldbassin

Hvis du ikke synes der er nok bolde i dit barns boldbassin, så har du altid rig mulighed for at købe flere bolde. På den måde kan du også personliggøre dit boldbassin, ved at lave de farvekombinationer som du og dit barn bedst kan lide. På den måde kan du også altid vælge et boldbassin i en mere neutral farve, og blot skifte boldene ud. Så kan dit boldbassin gå i arv, hvis i skal have flere børn eller lignende.

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *