Giv dine kunder en god service med din forsendelse

Der er i dag flere og flere, der vælger at starte op for dem selv og dermed kaste sig ud i livet som selvstændig. Og det er der faktisk flere gode grunde til at gøre.

Ofte har det dog noget at gøre med, at man gerne vil løsrive sig fra chefer, forudbestemte arbejdstider og allerede planlagte arbejdsmetoder for på den måde at komme til at nyde godt af et mere frit og spontant arbejdsliv.

Det hele er dog ikke kun fryd og gammen som selvstændig – det er også hårdt arbejde.

Det er vigtigt med god service – det giver glade kunder

God service er for eksempel noget, der kraftigt påvirker dit gode ry og omdømme, som helst skal bibeholdes. Det vil sige, at du altid skal sørge for at give dine kunder den aboslut bedste service – og det gælder også, når du ”bare” sender varer ud til dem. Og det gælder din emballage, som du kan finde hos; https://www.pack2.dk/.

I sådan et tilfælde er der nemlig også flere initiativer, du kan tage, for at skabe en større tilfredshed, øget loyaliteten, og dermed få en højere grad af tilbagevenden kunder.

Sørg for at varerne kommer ubeskadiget frem

Når du sender varer afsted fra dit lager, er det nemlig vigtigt, at produktet når uskadt frem til din kunde. Det vil sige, at produktet skal pakkes godt og forsvarligt ned, således det ikke vil komme til at lide nogen overlast under forsendelsen.

Og som vi alle ved, så kan den til tider være ret hård, og derfor bør du være omhyggelig med din indpakning. Du bør for eksempel sørge for boblekuverter, hvis varen er skrøbelig, og en god tape, så papkassen ikke går op.

Vælg den rigtige størrelse på indpakningen

Derudover er det også en fordel at finde papkasser og andre former for indpakninger, som for eksempel boblekuverter og paprør, der passer i størrelsen til den vare, du sender.

Alt for mange gange har vi hørt om det store spild, der er forbundet med det at udsende varer. Mange vælger nemlig nogle meget store kasser til meget små produkter, og det er en meget stor belastning for miljøet.

Sørg derfor også for at have kasser i alverdens størrelser, således du ikke bidrager alt for meget til den store forbrugskultur, men er opmærksom på miljøet og bæredygtigheden generelt.

Bevar det gode omdømme

Du bør selvfølgelig også vælge materialer i en god og holdbar kvalitet. Det er nemlig sådan, det sikres, at papkassen kan holde til turen, at tapen ikke tager skade på grund af fugt, og at ordren i det hele taget kommer frem i en god stand.

Det fortæller også noget om den overordnede kvalitet af dine produkter. For hvis du er villig til at investere i en ordentlig forsendelse og de materialer, som der skal bruges hertil, må du også have nogle gode produkter. Derfor er en kvalitetsrig forsendelse og ansvarlig emballage med til at værne om det gode ry og omdømme af din virksomhed.

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *