Google.com

De fleste mennesker er efterhånden i besiddelse af en google konto. Google er en af de største indenfor den digitale verden, og man bruger derfor også sin google konto til overraskende mange ting. Dette er i forbindelse med arbejde og skole såvel som i privatlivet. Det kan være mails, dokumenter samt ens familiekalender. Dette betyder altså også, at det kan være farligt, hvis nogen skulle få fat i ens kodeord til ens google konto. Dog vil man blive overrasket over, hvor let det i virkeligheden er at få fat i dette, og det er derfor også vigtigt, at man gør brug af metoder såsom 2 steps godkendelse.

Med 2 steps godkendelse kan du have dine oplysninger i fred

Da der netop er så mange forskellige oplysninger at finde på ens google konto, er det en utrolig attraktiv konto at få fat i kodeordet til. Som det allerede er nemt, er der ingen udfordring i at finde et kodeord. Med 2 steps godkendelse bliver der tilføjet et ekstra lag i forhold til sikkerheden. Her skal man nemlig først logge ind med det almindelige kodeord, men man skal herudover også have noget mere. Dette kan eksempelvis være en sikkerhedsnøgle, som giver adgang til ens profil, men det kan også blot være en kode, som bliver tilsendt til ens mobil.

2 steps godkendelse er det hele værd

Nogen vil måske mene, at 2 steps godkendelse vil gøre livet en del mere kompliceret. Dog vil det være det hele værd, og desuden vil det ikke kræver meget mere tid, end man i forvejen bruger. Man vil også blive langt mere opmærksom på vigtigheden af at passe på sine oplysninger på nettet, hvis man gør brug af denne metode. Det er vigtigt, hvis man ikke vil ende med at have folk udefra til at få fat i disse oplysninger.

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *