Google Play

I en stadigt mere og mere digital verden kan det være svært at huske alle sine passwords og sine profiler. Det kan man dog gøre noget ved hvis man blot sørger for at koble sin Google Play konto op til de forskellige profiler man har. Det gør det langt nemmere for dig når du skal logge ind på forskellige profiler. For så skal du blot huske et eneste password og det er lige til at klare.

Skift password til Google Play jævnligt

Det er generelt en rigtig smart ting at gøre fordi, at du på den måde ikke skal bruge lang tid hver dag på at huske dine passwords. Hvis man glemmer et password kan man få det tilsendt og så kan man lave et nyt, men selv denne proces kan tage lang tid. Det er tid man ikke gider at spilde, hvorfor man helt bør undgå dette, så vidt muligt. Med en kobling til Google Play behøver man ikke længere at vente på at få et nyt password da man altid bruger det samme.

Det eneste man skal være opmærksom på er, at du skifter dit password jævnligt. Det er klart, at hvis man har dit password til Google Play så har man dermed password til mange af dine forskellige profiler. Der er dog noget, som man kan gøre ved dette og det er, at man kan sørge for, at skifte sit password jævnligt. På den måde stiller man sig selv i en mere sikker position, hvor man kan være sikker på, at det kun er en selv, der kan logge på de mange forskellige ting. Noget af det man især bruger Google Play til er, at købe apps og andre ting fra Google. Man kan både købe forskellige applikationer, musik, TV-serier og film. Google Play kan således opfattes som en port til masser af underholdning og sjov.

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *