Hos Loukrudt Land finder du altid et stort udvalg af baby- og børneudstyr

Hvis du endnu ikke har besøgt Loukrudt Land, så kan det bestemt anbefales. Louise som står bag Loukrudt har skabt sig et skønt univers med lækre produkter af høj kvalitet, lækkert dansk design og i det hele taget en masse produkter og leverandører heraf, som er nøje udvalgt. Du finder alt fra legetøj, pusleting og tilbehør, sutter og meget, meget mere. 

Noget helt unikt som du finder hos Loukrudt er deres eget design, som er dansk designet og produceret. Det er lækre puslesæt, som er i høj kvalitet og er startet som et projekt, hvor Louise selv sad og syede dem på egen symaskine – denne opgave er i dag overtaget af kyndige hænder, som har hjertet med i produktionen. 

Puslesættene består af fine stofposer, og et lækker stof etui til eksemepelvis vådservietter. 

Disse er super fine at have stående på puslebordet. De skaber både overblik og samling på alle de praktiske ting, som man skal have i nærheden, og derudover er de også kønne at se på – hvilket jo er win win. Det er både oplagt at købe selv, men det er også en oplagt gave til en kommende mor, eksempelvis til babyshowers plejer de at være et hit, særligt fordi man kan pakke dem fint ind i cellofan. De kommer i mange forskellige og fine farver, og hvis ikke lige nogle af disse falder i god smag, så har man mulighed for at designe sit helt eget og unikke sæt. De er også super gode at have med på farten, da man ikke skal stå og lede nede i taskedybet efter bestemte ting, men i stedet kan have samling på det. 

Derudover har de eksempelvis også de lækre BIBS sutter, som er yderst populære. De forhandler både de klassiske runde BIBS sutter, BIBS Colour, BIBS De Lux og BIBS Supreme, så du kan få lige netop de sutter, som passer til dit barn. 

De forhandler også en masse lækre nordiske og danske brands, som laver lækre produkter og børneinteriør, som alle har for øje at være både praktiske men også pynte i hjemmet. 

Der er næsten ikke det, som du ikke kan finde hos Loukrudt Land, og det kan bestemt betale sig at gå på opdagelse – en ting er ihvertfald helt sikkert, du kan være sikker på, at kvaliteten er i top.

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *