I haven med baby

Savner du et sted at tage hen med din baby? Har du en lille altan eller terrasse? Så hvorfor ikke begynde at anlægge en have, der kan imponere og se flot ud langvejs fra. Du behøver ikke at have verdens største have eller være meget erfaren i at plante for at kunne begynde at plante blomsterbuske, blomster og frugttræer. Det behøver kun at komme fra et sted med glæde og dedikation, ikke for at alting skal se perfekt ud.

En lille have fint dekoreret med frugttræer og blomsterbuske er det perfekte sted at bruge velfortjent kvalitetstid sammen med familien, uanset om I planter eller ej.

Giv dit barn grønne fingre

Alle ved er det er meget givtigt for et barn – stort såvel som meget lille – at være udenfor mindst en gang om dagen. Her får barnet masser af frisk luft og får et væld af nye sanseoplevelser, der forbedrer dets kognitive evner til at forstå verden omkring sig.

Det er op til forælderen at vise verden frem til sit barn lidt efter lidt uden at overvælde det – findes der nogen bedre måde at gøre det end ved at bruge tid sammen uden for i haven? Ikke nok med at I bruger et par timer ude i den friske luft, men barnet uanset om det er spæd eller lidt ældre vil også få glæde af at se, dufte og røre ved planterne, der uden tvivl er til meget fascination.

Det rette tøj til havearbejdet

Det er vigtigt at iklæde sig det helt rigtige tøj, når det kommer til at arbejde i haven. Her er slidstærke og kraftige arbejdshandsker, en bredskygget hat og et par gode fodformede sko et must for at få havearbejdet til at gå som smurt.

Hvis din baby skal med udenfor kan det være en god idé at anskaffe dig et par babystrømper, især hvis babyen er ivrig efter at kravle rundt på jorden. Dagen skal nødigt ødelægges af skrammer, som nemt kunne forhindres ved køb babystrømper.

Kvalitetstid sammen med familien

Som sagt er haven et rigtig godt sted at bruge noget vaskeægte kvalitetstid sammen med familien uden det behøver at koste en formue. Alle kan løbe frit rundt i haven og lege sammen, mens andre passer haven eller griller aftensmaden på grillen i hjørnet.

Noget, der vækker glæde hos unge såvel som gamle, er de spiselige planter, såsom bær, der kan plukkes lige fra stilken og spises råt. Brombærbuske er relativt nemme at plante og selve høsten af bærrene er en sjov oplevelse for hele familien. Brombær kan benyttes i mange forskellige retter, men det syrlige bær er mest populært brugt i bagning og desserter. Find brombærbusk her og planlæg, hvor busken skal være nu!

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *