Opgrader din have

Det er skønt med en have! Man kan bruge den til mange ting, men at have en hyggelig have kræver, at man tager sig godt af den.

Hvis du bestiller ting til din have online, skal du dog huske at tjekke, at hjemmesiderne er sikre. Det gør du blandt andet ved at undersøge andre brugeres og køberes erfaringer. Det er altid et plus, hvis hjemmesiderne bruger to trins godkendelse. Det øger din sikkerhed og du kan med god samvittighed handle på de pågældende hjemmesider.

Praktiske løsninger gør livet lettere

Hvis du er en af dem, der ikke gider bruge tid på at vande alle mulige forskellige planter og holde øje med nedbør og tørke, så skal du måske tænke praktisk. Hvis du godt kan lide blomster eller gerne vil have en urtehave, kan du lave nogle højbede. De kræver mindre opmærksomhed end en køkkenhave eller et blomsterbed gør.

En rigtig god løsning til et højbed er at bruge en skjuler til selvvandingskasse med bund som et højbed. Selvvandingskassen sørger for, at planterne deri bliver vandet efter behov og skjuleren giver det et pænt look. Nogle af skjulerne fås også med hjul, så de er nemme at flytte rundt på.

Gør haven til en privat oase

Der er intet værre end en have, som alle kan kigge ind i. Hvis dine naboer og forbigående folk kan se direkte ind i din have, er det nok begrænset, hvor meget du har lyst til at bruge den. Det er en stor skam, da en have kan danne ramme om rigtig mange gode oplevelser.

En god måde at gøre din have mere privat på, er ved at afskærme den. Det kan du f.eks. gøre ved at sætte et hegn op rundt om din have. Det er også en mulighed at plante hæk, hvilket ofte vil se pænere ud. Hvis du dog ikke har tålmodighed til at vente på, at hækken skal vokse sig stor og tæt, kan du købe en færdighæk.

Priserne på færdighække varierer. Du kan f.eks. finde den bedste bøgehæk 180 cm pris ved at sammenligne forhandlere og deres mængderabat.

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *