Sådan bærer man statement smykker

Hvad er et statement smykke overhovedet? Det er naturligvis en stor prangende smykker der skaber et statement. Statementsmykker er en fantastisk måde at tilføje noget drama til sit outfit: fra casual til dress-up. Men ved du, hvordan du skal bære og vælge et statement-smykke for at du bedst muligt udstråler selvsikkerhed?

 

Det er vigtigt at man bærer noget man virkelig føler sig tilpas med. Har man en bred ring eller en stor halskæde på, der enten er for tung eller ikke er 100% din stil, kan det hurtig komme til at se helt forkert ud.

 

Sådan bærer og shopper du statement smykker

 

Statement-smykker, inklusive statement-øreringe og statement-halskædedesign, er fantastiske at bære sammen med et meget enkelt, måske endda kedelige outfit. Smykkerne vil fange folks opmærksomhed noget unikt til dit look. Vi er sikre på, at du helt sikkert vil skille dig ud fra mængden.

 

Store øreringe

 

Det har aldrig været mere populært at bære store øreringe især i guld. Det klæder de fleste ansigtsformer, og så kan det virkelig være med til at gøre sit kedelige hverdagsoutfit til en fest. Sørg for at de ikke er for tunge.

 

Øreringe kan også fungere smukt som et statement smykke. Hvis du går efter øreringe som skal være omdrejningspunkt i dit outfit, vil du generelt ikke have en halskæde på, og du vælger måske ikke at bære andre smykker. Vi vil i hvert fald (stilmæssigt) ikke anbefale det, da det kan se for voldsomt ud ellers.

 

Alternativt kan du overveje nogle mere minimalistiske armbånd eller ringe, som vil komplimentere snarere end forringe dramaet.

 

Brede ringe

 

Generelt fungerer cocktailringe som en statementring, det er faktisk det samme. Gå efter noget større og mere ekstremt, end du normalt ville have på. Man vil som oftest ikke bære andre ringe, da en stor bred ring er nok i sig selv.

 

Men selvfølgelig skal du bære de mest vigtige ringe du har, såsom forlovelsesringen og vielsesringe. Du bør blot børe dem på den anden hånd en hvor den brede ring sidde

 

Overvej at bære en række kontrastrige brede ringe, for at tilføje masser af unikt drama til et outfit.

 

Du kan også bære en masse forskellige ringe på samme finger for at få et bredt og smukt look.

 

Store guldsmykker

 

Guld er det mest populære valg, når det kommer til smykker. Dernæst kommer sølv, som det næst mest populære valg.

 

Guld er super smukt og meget dragende. Det varmer den kolde og lyse hud, og komplimentere især godt den mørkebrune glød. Guldsmykker er super smukke hvis der er er noget fylde på. Store statement øreringe i guld, og tunge guldkæder er et hit. Aldrig har det været mere populært at bære flere tunge guldkæder på en gang. Nogle synes måske det virker rapperagtig og meget maskulint, men det kan faktisk se utrolig godt ud hvis man kan style det rigtigt.

 

Vær ikke bange for at gå efter noget stort og prangende når du skal købe smykker, på den måde behøver du heller ikke at købe så mange smykker for at det ser ud af noget. Og på den måde kan du spare penge i sidste ende.

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *