Sådan får du en god hjemmeside

Er du hjemmesideejer, og synes du, der er for lidt trafik på din hjemmeside? Så kan det simple svar være, at den simpelthen ikke er god nok. Det kan koste mange penge at rangere som nummer 1. Du kan dog finde billige lånetilbud online og investere dem i din optimering.

Brugeroplevelse

Man skal naturligvis tænke på sine kunder, når man laver sin hjemmeside. En hjemmeside skal være nem at navigere i, og derfor skal du tænke på brugeroplevelsen på dit site, når du gerne vil have en god hjemmeside. Det kan godt være, du har prøvet at tænke ud af boksen og lavet en vild hjemmeside med masser er features, men det er ikke altid anbefalelsesværdigt. Det bedste er faktisk at have en helt simpel navigation, som ligner den, der er må mange hjemmesider. Så er du sikker på, at dine potentielle kunder ikke ser sig sure på dit system og går videre til en anden hjemmeside.

SEO

Hvis man skal have en hjemmeside, der har en god placering på Google, så skal man arbejde med SEO. SEO står for ”search engine optimization” og kaldes på dansk søgemaskineoptimering. En god søgemaskineoptimering kræver meget, men kan groft sagt deles ud på 7 punkter:

  • Keywords og konkurrenceanalyse
  • Teknisk SEO
  • Indholdsudvikling
  • Linkbuilding
  • Social Media optimering
  • User engagement optimering
  • Effektmåling

Søgemaskineoptimering er alt for kompliceret til hurtigt at beskrive, men det starter med, at man har et godt overblik, hvad der skal gøres – og det har du nu. Du skal først se, hvad dine konkurrenter bruger af fornuftige søgeord og så se, om du kan slå dem i det. Derefter er der en masse teknisk SEO, f.eks. er der title tags, som handler om at skrive i det sprog, Google forstår. Du kan f.eks. have et title tag, der hedder ”opskrift”. Denne implementeres i noget af den kode, din hjemmeside er opsat i, og så kan Google markere det i søgeresultatet, hvis det er gjort rigtigt.

Sociale Medier

Sociale medier er en del af søgemaskineoptimering, fordi du kan få en højere placering på Google, hvis der er mange der deler eller liker det, du lægger op på sociale medier. Du kan også snyde dig til en god placering på Google ved at oprette en Google Ads konto. Men der er mange internetbrugere, er springer direkte over de betalte annoncer, netop fordi man ved, at de blot har betalt sig for at ligge der.

Betal dig til hjælp

Det kan dog være svært og uoverskueligt at opsætte en god hjemmeside, hvis man er helt grøn på området. Derfor kan det være en fornuftig investering at betale sig fra, at andre laver ens søgemaskineoptimering. Hvis du har svært ved at finansiere hjælp til din hjemmeside, så kan du finde det billigste lån på markedet og se det som en investering i din fremtid som selvstændig hjemmesideejer. Der er mange billige lånetilbud at finde online, så det er bare med at lede, indtil du finder et lån, du synes, lyder fornuftigt. Der findes mange mennesker derude, der er gode til søgemaskineoptimering, så lad dem hjælpe dig.

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *