Sådan får du gjort hovedrent i soveværelset

Vi bruger 1/3 af vores liv i sengen i vores soveværelse. Derfor er det også vigtigt, at der er hovedsageligt rent og pænt i netop dette rum. Her er hvad du bør gøre så meget som muligt, og minimum én gang om ugen, og et par gange om året.

Støvsug og vask gulv

Lige meget hvor du er, så ophober der sig støv. Støv ligger sig alle steder, oven på sengen, på gulvet, reoler, kommoder med mere. Men når vi vi går ind i soveværelset, så vil det støv, som ligger på gulvet, tvivle rundt, indtil det finder sig et stillestående hjørne. Ophobning af støv, er noget, der kan fremkalde allergier, og derfor er det vigtigt, at du som minimum får støvsuget soveværelset, altså hele soveværelset, oppe som nede, og især under sengen!

Du bør naturligvis også vaske gulvet, men det behøver du ikke at gøre én gang om ugen, men det kan du nøjes med at gøre én gang om måneden, alt efter, hvor trafikkeret der er i soveværelset.

Gør sengen ren

Når vi netop bruger 1/3 af vores liv på at sove i vores seng, så er det også vigtigt, at vores seng ikke er en kæmpe bakteriebombe. Du har måske hørt om de famøse sengemider i din seng? – Dem skal du have fjernet fra din seng. Derfor er det vigtigt, at du engang hver 1-2 uge, får skiftet lagen og sengetøj, og det skal vaskes på 60 grader, så bakterierne dør. Dertil kan det også blive nødvendigt, at vaske din topmadras i sengen, hvis du har sådan en. Det kræver en rensning af topmadras, som du kan få gjort hos et firma, som er eksperter i det. De bruger allergivenlige produkter, og når du får din madras eller topmadras retur, så vil den være 100% bakteriefri, og selve madrassen vil have øget levetid. Du har måske skjolder eller gamle blodpletter eller andet på din madras eller topmadras, som vil minimeres, når du får dem retur fra rens.

Gør gulvtæpper rene

Har du gulvtæppe i soveværelset, eller måske andre steder i huset? Så bør du som få dem effektivt renset 2-3 gange om året, alt efter, hvor befærdet de er. Umiddelbart synes man ikke, at tæpperne ser beskidte eller bakterierige ud, men du bliver overrasket. Gulvtæpper med lange hår, er især gode til at gemme på snavs og skidt, og derfor bør de renset oftere. Det kan gøres på to måder.

  • Du kan få et firma til at rense det, uden du behøver at røre en finger.
  • Du kan selv leje en fliserenser, som kræver lidt kræfter og træning.

Vi kan helt sikkert anbefale at få et firma til at gøre det for dig. De kommer og henter tæppet på din adresse, tager det med og renser det 100% effektivt, og vasker det med allergivenlige og miljørigtige materialer. Så får du et helt rent tæppe retur. Du kan læse mere på https://sultantaepperens.dk/, hvor du kan læse om deres anvendelsesmetoder, priser og meget andet.

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *