Sådan finder du den rigtige forlovelsesring til hende

Går du og tænker på, at du skal til at fri til din kæreste? Det kan være nervepirrende, og man vil bare gerne gøre det så godt som muligt. Der er meget, der skal planlægges. Du skal finde ud af, hvordan selve frieriet skal foregå – men det er også meget vigtigt, at du finder den rigtige ring. Romantikken går jo lidt af det hele, hvis hun skal ned og bytte ringen bagefter, ikke? 

Har hun sagt noget? 

Når du skal finde en forlovelsesring til hende, så kan det være, din kæreste før har nævnt noget med, hvordan en forlovelsesring til hende skal se ud. Du kan selvfølgelig ikke rigtig spørge hende direkte, da dette kan være lidt afslørende. Du skal i stedet for til at lede rigtig godt igennem din hukommelse. Kan du komme i tanke om noget som helst, hun har nævnt? Det kan være, hun har sagt noget med, hvilken sten hun godt kunne tænke sig, eller hvilken farve hun synes er flot. Det kan godt være nervepirrende at tænke på, om man nu finder den rigtige forlovelsesring til hende. Hvis du har brug for at slappe lidt af, så kan du foretage dig lidt hyggelæsning på binc. 

Kend hendes størrelse 

Det er også vigtigt, at du er sikker på at købe den rigtige størrelse forlovelsesring til hende. Det er igen lidt for direkte, hvis du spørger hende om hendes ringstørrelse – og der er nok også mange, der ikke kender deres egen ringstørrelse. Det er i stedet for langt bedre, hvis du har mulighed for at ”låne” ens af ringene fra hendes smykkeskrin. Denne kan du tage med ned til guldsmeden, og så er du sikker på, at du får noget i den rigtige størrelse. Det er igen lidt uromantisk, hvis hun skal hen og bytte ringen, efter hun har fået den. 

 Tag hendes veninder med 

Der er også en reel chance for, at hendes veninder har forstand på, hvad din kæreste godt kan lide. Du kan derfor vælge at alliere dig med dine venner bag hendes ryg, så I sammen kan tage hen til guldsmeden og finde noget, hun bliver glad for. Du behøves ikke at fortælle din kæreste, at du har fået hjælp af hendes veninder til at finde ringen. Det er godt noget, der gerne må blive mellem jer. Det er vigtigt, man ikke afholder sin kæreste fra vigtig viden, men det er okay at have en lille hvid løgn nogle gange. 

Familiering i arv? 

Der kan også være, du er så heldig, at der er en familiering, der går i arv, som din kæreste godt kunne tænke sig. Næste gang du er alene med din svigermor, så kan du lige prøve at spørge lidt ind til det, og så kan du også lige samtidig få nævnt, at du gerne vil giftes med hendes datter. Det kan jo faktisk også være, at din svigermor har lidt forstand på, hvad hendes datter godt kunne tænke sig. Det er dog noget, du skal være forsigtig med, for måske hun tror, hun ved det, uden hun gør. 

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *