Sådan kommer dine negle ud af vinterhiet

Du skal ud af døren i en fart, men ved ikke hvad tøj du skal hoppe i. Hvorfor altid starte med bukserne eller trøjen. Hvorfor ikke starte i det små. Nemlig de skønne til tider oversete negle. Med den rette behandling kan de meget mere, end vi forventer. 

Slut med knækkede negle

Ligesom spaltede og slidt hår, har vores negle også tendens til at blive slidt og knække af på de værst tænkelige øjeblikke. Selv når man ønsker at dække over neglens trætte udtryk med en neglelak, kan det hurtig ende ud i en rids i “lakken” og en flækkede postkasserød negl. Der er dog en anden løsning, nemlig med Semilac Gelpolish farver. Ved at påføre gelpolish på dine negle, er der en holdbarhed op til 21 dage. Det skaber en længere periode med æstetiske og stærke negle. Der findes op til 290 flotte farver at vælge imellem. Èn farve til hver festlighed, hverdags gøremål, fødselsdag eller det fjerde. For ikke at nævne de forskellige tøjvalg, som vil matche perfekt med neglenes kulør. Endnu en fordel er, at det er nemt at fjerne igen, uden at beskadige neglen. Lyder dette som det rigtige valg for dig, så klik videre køb gel polish.

 

Alternativ til dyr manicure og pedicure 

Kosmetisk plejning er altid en fryd. Det er dog ikke altid, at pengepungen lægger op til, endnu en kosmetisk tur. Der er heldigvis gode alternative og andre måder at være god ved sine negle på. I stedet for at betale dyre domme for at få styrket sine negle, kan man påføre sig gelpolish eller også nævnt gellak. Gelpolishen fungerer således, at du påfører den på din negl og dermed styrker den. Som nævnt tidligere vil neglen ikke flække, som hvis der var brug af almindelig neglelak på neglene. Bevidstheden om selv at kunne styrke sine negle, uden at skulle ud i byen, er mere effektiv og et økonomisk lettere alternativ, frem for at betale sig til manicure eller pedicure. 

Bare tæer i græsset og sandet

Ligesom de 290 forskelige farver kan passe til forskellige lejligheder, vil det også kunne matche til vores årstider. Det er ingen hemmelighed, at Skandinavien er præget meget af vores højtider og årstider. Både på forkølelses sæsonen, såvel som vores beklædning og dermed også vores valg af neglelak. Om vinteren er vi måske mere tilbøjelige til at dyrke de matte farver, eller vinrød kulør på vores negle. Og når påsketiden banker på døren, træder vi op til påskefrokost med den modige, hidsige gul. Dog er der noget helt specielt ved sommeren. Her får vores tånegle, som har været i vinterhi frit udspil. De kommer frem i det nyslåede græs, på stranden, i sandaleren osv. Den mest pragmatiske grund er at det er for varmt at holde tæerne inde. Hvis man er en af dem, der ikke synes ens tæer, er det mest æstetiske at kigge på, så frygt ej. Med gelpolish kan hver en negl få et sommerligt udtryk igennem de forskellige kulører, og straks er du klar til strandturen! 

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *