Sådan kommer du godt igennem årets julefrokoster

Det er højsæson for at mødes i firmaet og private familie- og vennegrupper for at holde julefrokost. Traditionen tro kan det ende med både fysiske og moralske tømmermænd. Her kommer en lynguide til at komme godt igennem årets julefrokoster.

Husk at spise godt og drikke vand løbende under aftenen

Der er ikke nogen, der ønsker at gå ”kold før tolv”. Derfor kan det være en rigtig god ide, hvis du sørger for at få godt med mad i maven som det første. Inden du for alvor går ombord i de våde varer. Maden er naturligvis en vigtig del af alle former for julefrokoster, så hold dig ikke tilbage men få lagt en god bund.

Derudover, så sørg for at få drukket godt med vand igennem hele aftenen. Overvej, om ikke du kan drikke et glas vand efter hver genstand. På den måde forbliver du godt hydreret. Det har naturligvis også den positive effekt, at du ikke kommer til at føle, at dine tømmermænd dagen derpå er ved at tage livet af dig.

Husk at aftale kørsel eller få styr på din hjemtransport

Er i flere, som tager til festen sammen, så sørg for at aftale det, hvis der er én, som skal bringe jer og bilen hjem igen.

Er det planen, at alle skal have alkohol, kan i enten vælge at bruge offentlig transport (hvis den kører til døren, der hvor i skal være) eller investere i leje af minibus.

Er der tale om, at hele arbejdspladsen skal følges ad, så overvej at arrangere buskørsel. Det kan i evt. få virksomheden til, da de sikkert gerne vil sørge for, at alle kommer sikkert frem og hjem igen.

Tag den med ro – og husk dig selv

Det ER sjovt at være til julefrokost. Men det er ikke sjovt at møde mandag morgen, hvis man føler, man har gjort noget dumt eller forkert. Derfor er det ofte en god idé at holde lidt igen til julefrokosten og huske sig selv. Er der tale om en ung arbejdsplads, hvor i har et særligt bånd og kender hinanden på kryds og tværs, er det naturligvis lettere at slippe tøjlerne. Er der derimod tale om en arbejdsplads med et mere formelt arbejdsmiljø og mere rent professionelle relationer, så husk at tage den mere med ro.

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *