Sådan kommer du hurtigt og gnidningsfrit af med din bolig

Boligen skal sælges. Det kan der være mange forskellige årsager til. Det kan være, I er vokset fra boligen. Børnene kræver deres egne og større værelser. Det kan også være, at boligen er blevet alt for stor til kun jer to.

Her skal det handle mindre om, hvorfor eller om I skal flytte. I stedet skal det handle om at komme af med boligen. Det gør i med en salgsopstilling og ved at føre en god samtale med en mægler.

Derudover skal I overveje, hvem den næste køber er og hvad de ønsker sig.

En fair og god pris

Mange boliger på det danske som udenlandske markedet sættes til salg for en alt for voldsom pris. Årsagen er, at man har så mange følelser forbundet med boligen. Man kan slet ikke forstå, hvorfor andre mennesker ikke værdsætter den på samme måde.

Problemet er bare, at der ikke er nogen, der vil give den pris, som jeres følelser for boligen er værd. Derfor skal prisen sænkes.

Når I forsøger at ramme den rette pris, så start med en salgsopstilling. Her bliver boligen kort og godt vurderet. Det er huset stand og lignende, som tages in mente.

Efter I har fundet en salgsopstilling, kan I så komme med et mere kvalificeret gæt på, hvad jeres køber så faktisk vil give.

Det skal være en fair pris, ellers giver det ikke mening for køberen.

Lyt til jeres mægler og lyt til jeres salgsopstilling. Det kræver noget viden og måske et forsøg eller to, før I rammer den pris, som alle kan være tilfredse med.

Lad huset tale for sig selv

Har I en masse store ting, som godt kunne laves e.l., så lad værre med at gøre noget. I har ingen mulighed for at gætte, hvad næste køber faktisk vil have i huset. Omvendt kan man sige, at en ny renovering vil kunne tiltrække flere kunder, hvis det ser godt ud.

Det er ikke helt ligetil. Grundlæggende siger man dog, at man skal lave huset og dets potentiale tale. Af samme grund kigger man aldrig på møbler og andet, når man køber hus. Det er boligens funktionalitet. Det er placeringen af huset. Det er rummene. Det er huset, der skal tale, ikke dem der boede der før e.l.

Hjælp minderne på vej om nødvendigt

Enhver god ejendomsmægler ved dog, at det kan være med til at øge prisen og incitamentet til at købe boligen, hvis der er gode historier forbundet med boligen.

Det betyder, at I selvfølgelig skal fodre jeres ejendomsmægler med alle de gode minder og fantastiske historier, som kan få huset til virke mere hjemligt.

Har I en god mægler, vil personen vide, hvornår minder og historier skal bruges. De skal ikke fylde for meget, for det ikke dem, der sælger huset i første omgang. Først er det boligen, murstenen og placeringen af dem. Derefter kommer så historier, der kan gøre det mere behageligt for køberen af investere.

Husk alle de råd og en salgsopstilling, når I skal sælge huset.

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *