Sjove festsange til fødselsdagen

Sjove festsange til fødselsdagen er en god måde at komme i gang med festen, de kan hylde fødselaren, byde velkommen til gæsterne og sige tak. Der er mange muligheder.

Vil du gerne have at dine festsange de bliver sjove så er det bedst, hvis de personliggøres. Det er nemlig det som vi kan genkende, der får det til at blive rigtig sjovt. Flet derfor de sjove begivenheder og særlige kendetegn som fødselaren har ind i din festsang. Det vil blive den sjoveste sang til fest på den måde.

Gode ideer til inspiration, gratis sange og velkomstsange samt guider kan findes hos festsangetaler.dk

Hvordan man skriver sjove festsange

Sjove personlige festsange til fødselsdagen kommer ud fra en god portion stikord i korte sætninger. Fat derfor blyant og papir eller skriv ned på din pc. Når du har skrevet mange stikord ned (korte sætninger) så sorter i dem, sådan så du får det mest væsentlige først. Så kan du altid bruge løs af resten hvis der er plads til flere vers.

Find så en melodi som er nem at digte fødselsdagssange på. Det er de melodier, som har korte vers, der er de nemmeste at få til at rime og være morsomme på samme tid.

Det kunne være.

  • Der bor en bager
  • Rapanden Rasmus
  • Mariehønen evigglad

Kik på hver versene i den originale tekst. Tæl stavelser i hver enkelt linje og se hvordan endelserne i hver linje rimer på den næste. Nu skal du bare gøre det samme med dine egne ord.

Du kan eventuelt, hvis det driller bruge en synonymordbog eller en rimordbog. Det er også en mulighed at korte et ord af med en apostrof, så det bliver til en stavelse mindre. Der vil gå en del tid med at skrive din første festsang, men når først du finder ud af, hvordan det er bedst for dig, så kommer det til at glide lettere fremover.

Tillykke til fødselaren håber i får en sjov aften.

 

 

 

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *