Skal dit næste job være indenfor digital markedsføring?

Måske er du i gang med et karriereskift, et brancheskift eller også ønsker du at opkvalificere dig indenfor et felt, der ligger i tråd med det, du allerede kan og ved noget om. Uanset hvilken årsag, der skulle være til, at du er nysgerrig omkring et opkvalificeringsforløb i digital markedsføring, er der godt nyt her: Der findes kurser i dette, der giver dig effektive redskaber til at bestride dit næste job indenfor digital markedsføring. Læs med her og bliv klogere. 

SEO sælger

Der er mange fremmedord på engelsk, der er slået igennem, siden internettet stormede frem og satte en ny dagsorden for kommunikation, salg og markedsføring. Herfra er det gået endnu stærkere og e-handlen stormer frem som aldrig før, også foranlediget af Corona pandemien, der gav mange mennesker en øjenåbner i forhold til at handle på nettet. Denne stigning i e-handlen er fortsat, også efter Coronas nedlukninger af de fysiske butikker, så man kan vist konstatere, at det er kommet for at blive at vide noget om, hvordan man fanger kunderne online. Her kommer det berømte engelske begreb SEO ind. For hvordan gør man sig synlig på nettet i mængden af andre konkurrerende virksomheder? Det gør man ved at vide noget om søgemaskineoptimering. På et kursus fra https://digitalopkvalificering.dk/ bliver du netop klogere på SEO, hvor det vil være alle de relevante emner her indenfor, der vil blive gennemgået. 

Hjælp små og mellemstore virksomheder med at vækste

Der er mange små og mellemstore virksomheder, der ser dig som en relevant og meget nødvendig arbejdskraft, når du ved og kan noget om vækst og salg via de online kanaler. Det er lige fra at lægge en overordnet markedsføringsstrategi til at lave links, kampagner og adds. Tekster på hjemmesiden med SEO optimeret indhold gør, at virksomheden bliver mere synlig med flere konverteringer. 

Kig på kurserne, og kom nærmere dit næste drømmejob. 

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *