Tarotkort: Hvad er de og hvordan man bruger dem

Tarotkort er en af de ældste former for spådomskunst. De blev først brugt i Europa i det 15. århundrede, og de har været populære lige siden. Tarotkort kan bruges til at spå din fremtid kommunikere med ånder eller bare for sjov! Det bedste ved dem er, at du ikke behøver nogen særlige færdigheder for at bruge dem – alle kan gøre det!

Der findes to typer tarotkort: de store og de små arkaner.

Den store arkana består af 22 kort, mens hver farve i et spil har 14 kort. I alt er der 56 kort – 78, hvis du medregner begge hovedkort! Tarotdækkene har normalt billeder på dem, men nogle kan være meget enkle eller helt blanke. De kan også laves af ethvert materiale, men de mest populære er dem, der er trykt på karton.

De store tarotkort er opdelt i tre dele: de store arkaner, de mindre arkaner og hofkort.

Den store arkana består af 22 kort, der er dedikeret til vigtige personer i historien (som konger, kejsere eller religiøse ledere). Disse store tarotkort kan hjælpe dig med at forudsige begivenheder som kommende ændringer eller nye muligheder.

Der er fire farver i de mindre arkaner: kopper, tryllestave, pentagrammer og sværd.

Hver kulør har 14 kort – ti kort med et pip (nummereret fra es til ti), to billedkort (ridder og dronning) og to hofkort. De mindre arkanaer kan hjælpe dig med at forstå din aktuelle situation ved at forudsige hverdagens begivenheder eller problemer, der er relateret til hver kulør.

Det tager tid at lære hvordan at læse tarotkort.

Den bedste måde at starte på er ved at bruge enkle kort uden for mange billeder, og derefter kan du gå videre til mere komplekse kortspil. Du kan også spørge en læser, hvordan du bruger dem, men husk, at det ikke er en nøjagtig videnskab, så du kan have indsigt i kortene, som de ikke har!

Nogle mennesker tror, at tarotkort er onde, men der er ingen beviser for dette – det er bare endnu en myte. Det bedste ved tarotkort er, at der ikke er nogen forkerte eller rigtige svar, så du kan bruge dem, som du vil!

Sådan bruger du tarotkort

Start med et simpelt spil, som du kan finde i enhver spåbutik eller online. Bed oplæseren om at forklare, hvordan hvert kort fungerer, og hvad det betyder, før du selv bruger dem.

Når du lægger kortene, så er det for at få et svar på noget. Og her kan det være at få svar på din fremtid, eller på hvordan du skal håndtere dit kærlighedsliv eller arbejdsliv eller andre ting.

2 step, bland og træk dit tarot kort og vælg et større tarotkort fra hver farve, læg dem ud foran dig og se, hvordan de hænger sammen. Husk, at der der er ingen rigtige eller forkerte svar, så du kan prøve forskellige layouts og se, hvad der virker for dig!

Det udvalgte kort, kan give svar på dit spørgsmål, men her er det vigtigt, at man kan finde ud af at tyde kortets betydning. Man man er i tvivl eller lægger inde med flere spørgsmål, så kan man joine forskellige spirituelle grupper på internettet.

You May Also Like

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *